Inspiratie & advies

Geert-Jan is authentiek, uitgesproken, recht door zee en brengt zijn verhaal met humor

Adviesdiensten

Geert-Jan adviseert ondernemers en investeerders over de strategie, groei en operatie van start-ups. Hij wordt geregeld ingezet in deal teams om samen met een venture capital fonds een potentiële investering te evalueren.

Free resources

Maak gebruik van de gratis te downloaden canvassen. Bedoeld voor ondernemers, investeerders en adviseurs.

Problem-Solutionfit canvas
Beoordeel of je een oplossing hebt die een groot probleem voor een specifiek klantensegment oplost voordat je dieper ingaat op productontwikkeling en marktintroductie.

Product-Marketfit canvas
Beoordeel hoe goed het product aansluit bij de behoeften en wensen van de klant voordat je start-up zich richt op schaalvergroting en groei.

Investor Readiness Levels Model – Whitepaper
Met het Investor Readiness Levels-Model (IRL-Model) verkrijg je inzicht in waar een start-up op dit moment staat, zodat je als ondernemer de relevante activiteiten kunt oppakken in de juiste volgorde. Daarmee vergroot je de kans om de aandacht van investeerders te trekken en de gewenste financiering binnen te halen. Profiteer van deze waardevolle whitepaper!

Investor Readiness canvas
Krijg inzicht in waar de start-up momenteel staat, zodat ondernemers de juiste activiteiten ondernemen en investeerders betere investeringsbeslissingen nemen.

Investeren in start-ups

inspiratie-advies

Wil je weten welke start-ups de beste groeikansen hebben? Wil je investeren in succesvolle bedrijven van de toekomst? Dan is deze masterclass iets voor jou.

Waarom deelnemen:

  • Je hebt vermogen, kennis & ervaring met ondernemen en wil graag ondernemers helpen succesvol te worden.
  • Je wil meer rendement op investeringen.
  • Je wil voorbeelden zien van pichdecks, termsheets, aandeelhoudersovereenkomsten en rekenmodellen.
  • Als adviseur begeleid je klanten bij het doen van investeringen in startende ondernemingen.
  • Je bent recent begonnen bij een venture capital firm, incubator of accelerator en wil graag het vak leren.

De Masterclass wordt aangeboden door Alex van Groningen. (4 PE punten)

Eerstvolgende startdata & locaties:
maandag 17 juni 2024, Utrecht
dinsdag 8 oktober 2024, Amsterdam
woensdag 11 december 2024, Utrecht

Start-up bootcamp

Start-up bootcamp

Speciaal voor founders organiseert Geert-jan een bootcamp van 4 uur of een hele dag. De interactieve sessie geeft inzicht in de methodiek om het succes van een start-up te voorspellen en te vergroten. De ondernemers gaan aan de slag met hun eigen start-up en leren van de vele praktijkvoorbeelden en van elkaar.

In het kort:

  • Pas de scorecard methodiek toe op je eigen onderneming
  • Krijg praktische inzichten en tips om het succes van je start-up drastisch te vergroten
  • Deel je  ondernemerservaringen en leer van andere entrepreneurs
  • Kleine groep gelijkgestemden: vijf tot maximaal tien founders

Investor Readiness

Investor Readiness width=

Heb je een snel groeiende onderneming en ben je op zoek naar financiering? Deze masterclass helpt je de juiste stappen te zetten om de kans op financiering te maximaliseren.

Hoe kun je de financierbaarheid van je start-up vergroten? Aan de hand van vele inzichten uit de praktijk krijg je concrete handvatten aangereikt. Je krijgt door de kleine groep persoonlijke begeleiding van Geert-Jan, die zowel ondernemer als investeerder is en zo beide kanten kan belichten en begrijpen.

Leer je zelf te verplaatsen in de positie en de informatiewensen van de investeerder. Deze masterclass van twee of vier uur helpt je focus aan te brengen en je tijd aan de juiste activiteiten te besteden. Nu inclusief gratis Pitch Deck PowerPoint Template.

Inspirerend spreker

Geert-Jan is een veelgevraagd spreker op gebied van start-ups, angel investing, online strategie, sustainability en innovatie. Hij gaf onder meer presentaties en masterclasses voor Impact Hub Amsterdam, FundsUp, Demonstrator Lab Amsterdam, Bindinc., NHL Stenden CvO en Saxion CvO.

Ondernemer & investeerder

Geert-Jan heeft meerdere ondernemingen opgericht waaronder Jungle Minds en Flinders. Als investeerder en adviseur deed hij veel kennis en ervaring op op het gebied van start-ups en het investeren in start-ups. Dat ging met vallen en opstaan en bracht veel inzichten met zich mee.

Zoek je een investeerder?

Selectiecriteria